Artikel 1: Bestellen
Na je bestelling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten en ons bankrekeningnummer.

Artikel 2. Levertijd.
Artikelen worden na betaling geleverd binnen 5 werkdagen aangeboden ter verzending bij Post.nl. Overschrijding van de door Atelier de Paris  opgegeven leveringstermijnen, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer nimmer recht op schadevergoeding


Artikel 3: Prijs 
De vermelde prijzen zijn in euro’s, exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Prijzen zijn niet onderhandelbaar.

Artikel 4: Producten
Veel van de producten in de webshop van Atelier de Paris vertonen normale gebruikerssporen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.

Artikel 5: Betalingstermijn
De bestelde artikelen dienen binnen 7 dagen betaald te zijn. Is je betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.
De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

Artikel 6: Levering
De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen na ontvangst de betaling.
Bestellingen zullen door ons altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij Post.nl. Het verzenden van bestellingen is altijd voor risico van de koper. Atelier de Paris is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door Post.nl.

Artikel 7. Bedenktijd en terugzending.
Klanten die een produkt kopen bij Atelier de Paris hebben een bedenktijd van 7 werkdagen. Binnen deze periode mogen zij de koop terugdraaien en het produkt terugzenden in originele verpakking. Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.
Bij goede ontvangst ontvangt de koper een tegoedbon die binnen drie maanden kan worden besteed in de winkel of op de webshop. De verzendkosten zijn voor rekening koper.

© 2012 - 2019 Atelier de Paris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel