WELKOM

Per 1 maart is  Atelier de Paris gevestigd in de Graansilo in Wehl. Van oudsher is het een plek vol bedrijvigheid. In 1998 kwam het industriële monument leeg te staan. Na een grondige renovatie is het een plek geworden voor creatieve ondernemers. 

Historie van de Graansilo in Wehl 
Wie met de trein van Arnhem naar Doetinchem reist kan hem niet missen: de oude Graansilo aan de rand van het Achterhoekse dorpje Wehl. Het fabriekscomplex werd vanaf het begin van de vorige eeuw gefaseerd opgebouwd in opdracht van de agrarische coöperatie. 
Het magazijn dateert uit de jaren 20 en is het oudste nog bestaande deel. In 1956 werd het fabriekscomplex voltooid en verrees ook de silo. Een herkenbaar punt in de wijde omgeving, vandaar dat silo’s ook wel de kathedralen van het platteland worden genoemd.

Atelier de Paris
In mijn nieuwe atelier vind je natuurlijk veel boudoir, zoals je van ons gewend bent, maar doordat de ruimte groter is dan voorheen wordt de collectie uitgebreid met alles wat ik persoonlijk mooi vind. Je kunt hierbij denken aan mooie 18e eeuwse kandelaren en ornamenten, portretten, tuinvasen, opgezetten dieren enz.  
Alle items zijn authentiek, uniek en met zorg en passie ingekocht op antiekmarkten in en rondom Parijs.
Spullen die gekocht zijn op de webshop kunnen hier afgehaald worden, maar je bent ook van herte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen. Wel eerst even een afspraak maken via de mail, FB of een belletje.  
Het atelier is goed bereikbaar via de nabij gelegen A18, maar ook vanaf het NS-station dat zich direct naast het terrein bevindt.
Parkeren is gratis.


Je bent van harte welkom! 
Op afspraak geopend

 

 

© 2012 - 2019 Atelier de Paris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel